Doe de geraspte aardappel, de paprika, de fijngesneden ui en de ei in een grote kom. Roer dit door elkaar en voeg steeds wat bloem toe totdat een dik beslag ontstaat.Als het beslag te dik is geworden voeg dan een klein beetje melk toe om het iets dunner te maken.Voeg de kerrie toe en breng het beslag op smaak met zout en peper.Verhit de zonnenbloemolie in de koekenpan en bak van het beslag 16 pannenkoekjes die mooi goudgeel en knapperig zijn.Houdt de pannenkoekjes warm op een bord dat bovenop een pan kokend water staat.Verhit intussen in een ander pan twee eetlepels zonnenbloemolie en fruit hierin de uien en de knoflook. Voeg de kerrie toe en fruit deze kort mee. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken.Maak de spinazie af met de koksroom, de zout , de peper en een vleugje nootmuskaat.Leg een pannenkoekje op het bord en bestrijk dit met het spinaziemengsel. Herhaal dit drie keer en eindig met een aardappelpannenkoekje. Je hebt zo vier laagjes pannenkoek en drie laagjes spinazie.
Lasagna Van Aardappelpannekoekjes Met Room Spinazie is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)