Rostischotel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In boter gehakt in ca. 8 minuten rul bakken. 1/2 ei, panneermeel, 1/4 tl oregano, basilicum, sjalotje, zout en peper toevoegen. Courgette in olie in ca. 5 minuten lichtbruin bakken. Oven voorverwarmen op 200 graden Celsius. Helft van rosti in ovenschaal scheppen. Tomaat, gehakt en courgette erover verdelen. Afdekken met rest van rosti. Roomkaas, melk, 1/2 ei en 1/4 tl oregano tot sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Sausje over rosti schenken en kaas erover strooien. In midden van oven in ca. 40 minuten gaar en goudbruin bakken.

Rostischotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Shoarma-rostischotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rostischotel
10-20 min -
Bekijk recept
Snel Klaar Rostischotel
20-30 min -
Bekijk recept
ZUURKOOL EN ROSTISCHOTEL
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Shoarma-rostischotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rostischotel
10-20 min -
Bekijk recept
Snel Klaar Rostischotel
20-30 min -
Bekijk recept
ZUURKOOL EN ROSTISCHOTEL
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept