Boerenkoolstamppot

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe boerenkool, aardappels erbovenop (vierendelen, sneller gaar, maar dat wisten we al) in een pan en kook de handel 25 minuutjes. De boel afgieten. Net voor dat afgieten snel uienringen in pan, glazig laten worden en dan de tomaten erbij, enkele minuten bakken en klaar. Aardappeltjes en kool pureren wat zout en peper erdoor, de mosterd erbij en de melk erdoorheen om het lekker smeuig te maken. Nu nog die ui en tomaat erdoorheen scheppen en dat oeroude bijna saaie stampotje is ultra modern geworden. Smakelijk

Boerenkoolstamppot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept