Aardappelsoezen

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappels, was ze en kook ze gaar in water met wat zout. Wrijf ze, nadat u de aardappels hebt laten drogen, door een zeef en meng er een paar eetlepels geraspte kaas, 1 eetlepel tomatenpuree en 2 theelepels van de zeer fijn gesneden kruiden door, alsmede de eveneens zeer fijngehakte champignons. Breng 1 dl water met de boter en een snufje zout aan de kook, roer er de bloem doorheen tot u een stevige deegbal hebt. Neem de pan van het vuur en werk de losgeklopte eieren door het deeg. Maak nu een homogeen mengsel vanaardappelpuree en deeg. Vorm er, als beide ingredienten goed vermengd zijn, met een paar eetlepels balletjes van, die u 5 minuten in heet frituurvet bakt en dan op een laag keukekpapier laat uitlekken.

Aardappelsoezen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleeslapjes met marsalasaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoezen
Bekijk recept
Aardappelsoezen
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Geflambeerde minitournedos met tijmsausje
0 min
Bekijk recept

Vleeslapjes met marsalasaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoezen
Bekijk recept
Aardappelsoezen
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Geflambeerde minitournedos met tijmsausje
0 min
Bekijk recept