Kook de aardappelen in weinig water met zout naar smaak in ca. 20 minuten gaar. Kook de chinese kool met aanhangend water en zout naar smaak in ca. 7 minuten beetgaar en laat de kool goed uitlekken. (evt. deppen met keukenrol) Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui in ca. 3 minuten glazig. Voeg het gehakt toe en bak het al roerend met een vork rul en bruin. Schep de champignons erdoor en bak ze al omscheppend 3 minuten mee. Roer de zakjes kruidenmix en de creme fraiche erdoor en neem de pan van het vuur. Giet de aardappelen af, laat ze uitdampen en prak ze met een aardappelstamper fijn. Schep de bosui erdoor. Verdeel de Chinese kool over de bodem van een ovenschaal. Verdeel het gehaktmengsel erover en dek alles af met het aardappelkruim. Verdeel de kaas over het kruim en laat de aardappels onder de hete grill in ca. 10 minuten gratineren.
Chinese Kool Met Kip Tandoori is een recept van Smulweb.nl