Knolselderij-aardappelgratin

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de knolselderij en de aardappels in plakjes. Kook deze samen ongeveer 5 min. in ruim kokend water. Leg de plakjes in afwisselde lagen in een ingevette ovenschaal. Strooi tussen elke laag een beetje peper, zout en wat kaas. Meng 4 dl bouillon, de creme fraiche, mosterd en de peterselie, schenk dit over de groenten en strooi er de resterende kaas over. Bak de gratin in een voorverwarmde oven op 190 gr in 30-40 min tot de aardappelen en de selderij gaar zijn en de boven kant gegratineerd is.

Knolselderij-aardappelgratin is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap aardappelgratin
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept