Bak de kipstukjes net aan gaar en zet ze even apart Wok op hoog vuur de groenten beetgaar in de olijfolie Voeg bijna aan het eind de kip toe en warm het even mee Maak de saus klaar maar neem maar ongeveer 3 dl water dus geen 250 ml water en 250l ml melk zoals op het doosje staat de saus blijft dan stevig. leg dan in een ovenschaal de lasagnebladen en voeg een laagje saus en groente toe en doe op de bovenste laag een lekkere laag geraspte kaas. Let op verdeel de saus goed over de lasagnevellen want anders bakken deze hard en dat is niet lekker. Zet het dan ongeveer 20 tot 25 minuten in de oven welke is voorverwarmd op 180 graden. Zet de oven na ongeveer 15 minuten op 150 graden zodat de kaas niet verbrand. Laat de lasagne na het uit de oven te hebben gehaald even 5 minuutjes staan en snijd het dan in 4 porties. Nou dan kan het smullen beginnen. Vind je de hoeveelheid wat veel of weing dan kan je de ingredienten de volgende keer gewoon aanpassen.