Tagliatelle Verde Met Asperge En Een Garnalen-roomsaus

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Asperges schoonmaken, koken volgens basisrecept en het kookvocht opvangen. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Asperges in stukjes snijden van circa 2 cm lang. Sjalotjes pellen en fijn snijden. In pan olie verhitten. Fijngesneden sjalotjes bakken. Bloem toevoegen en even mee verhitten. 1 ? dl kookvocht toevoegen, aan de kook brengen en tot saus roeren. Aspergestukken en creme fraiche erdoor roeren. Garnalen toevoegen en nog even verhitten. Bieslook fijnknippen. Saus op smaak maken met peper en zout. Tagliatelle afgieten en over vier borden verdelen. Saus erop scheppen en bestrooien met fijngeknipte bieslook.

Tagliatelle Verde Met Asperge En Een Garnalen-roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept