Canneloni Met Tonijn

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius. Maak de paprika, ui en knoflook schoon en hak ze heel fijn. Giet de tonijn af. Meng in een kom de tonijn met de verse roomkaas goed door elkaar. Schep de fijngehakte paprika, ui en knoflook en de kappertjes erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 2 Doe dit mengsel over in een spuitzak met een grote, gladde spuitmond en spuit de vulling in de canneloni rolletjes.
  • 3 Roer de kruidenbouillon door de tomatensaus en schenk een derde van de tomatensaus over de bodem van een rechthoekige, lage ovenschaal. Leg de cannelonirolletjes er naast elkaar in.
  • 4 Verdeel de rest van de tomatensaus over de cannelonirolletjes. Snijd de mozzarelia in plakjes en leg ze op de canneloni. Bak de cannelonischotel in de oven in circa 40 minuten gaar. Lekker met een gemengde salade.
    Voorbereiding
    stijd: circa 1 uur Per portie: 3925 kJ / 940 kcal, 62 g eiwit, 41 g vet, 82 g koolhydraten

Canneloni Met Tonijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met paprika en magor
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Tonijn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept