Groene Tagliatelle Met Gemengde Paddenstoelen

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta gaar in ruim kokend water. Doe de rode ui, de champignons en de gemengde paddestoelen in een wok en bak ze lichtbruin, schep de paturain erbij en laat het op hoog vuur koken. Pers de knoflook uit en doe dit er ook bij en schep het goed om en om. Schenk er het halve flesje zoete witte wijn erbij en het theelepeltje pesto, roer het weer goed doorelkaar en draai het vuur naar laag. Naar smaak doe je er wat Italiaanse kruiden bij en peper en zout. Op het laatst gaat er de peterselie en bieslook bij. Als de pasta gaar is dan laat je het uitlekken en doe je het in de wok. Schep het goed door elkaar en strooi er wat cashewnoten overheen.

Groene Tagliatelle Met Gemengde Paddenstoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept