Pestospaghetti Met Gehakt En Feta

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In kom gehakt met vork losmaken. In droge koekenpan met antiaanbaklaag gehakt op laag vuur rul bakken, af en toe omscheppen. In ruime pan ui in olie goudbruin fruiten. Tomaat en oregano eraan toevoegen en geheel op hoog vuur in 15 min. iets laten inkoken, blijven roeren. Saus met staafmixer of in keukenmachine pureren en op smaak brengen met mespunt suiker, zout en peper. Saus warmhouden. Intussen spaghetti volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Overtollig vet van gehakt scheppen (evt. gehakt in vergiet laten uitlekken) en gehakt op smaak brengen met zout en peper. Stukje feta grof raspen. Spaghetti laten uitlekken en pesto erdoor roeren. Tomatensaus over vier borden verdelen. Spaghetti erop leggen en gehakt erop en eromheen scheppen. Gerecht met geraspte feta bestrooien.

Pestospaghetti Met Gehakt En Feta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pestospaghetti met rucola en krokante ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestospaghetti met gehakt en witte kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestospaghetti met tonijn en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestospaghetti met tomatensaus en witte kaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept