Tagliatelle Met Witloof En Zalm In Dilleroom

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vis gaarpocheren in water. Het gesnipperde witloof aanfruiten in de boter met citroensap, peper, zout en nootmuskaat. Er de kleingesneden zalm, de room, peper, zout en dille doorroeren en een paar minuten op een laag pitje laten doorwarmen. Intussen de pasta beetgaar koken in ruim kokend gezouten water en afgieten.

Tagliatelle Met Witloof En Zalm In Dilleroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukspies met koolsalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met citroenboontjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met zalm en dilleroom
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept