Pasta Met Vier Soorten Kaas En Noilly Prat

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De deegwaren beetgaar koken in gezouten water. De witte saus bereiden: de boter in een pannetje smelten, en dan op het vuur mengen met de bloem. Het mengsel kort laten drogen en al kloppende melk toevoegen. De saus kort laten koken en op smaak brengen met peper, zout, een weinig nootmuskaat en cayennepeper. De korstloze gorgonzola in de saus oplossen en de geraspte pecorino, parmezaankaas en gruyere toevoegen. Een scheutje Noilly Prat in de saus gieten en de saus omroeren tot een homogene massa

Pasta Met Vier Soorten Kaas En Noilly Prat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevogeltebouillon
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pakketje van zeewolf
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen uit de pan met venkel, spekjes en Noilly Prat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met krab en koffiemousse
Snack
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept