Pittige Pasta Met Aubergine, Gorgonzola En Rauwe Ham

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep de aubergineplakken droog met keukenpapier. Bak ze in een ruime hoeveelheid olie aan beide kanten lichtbruin. Kook intussen de pasta in ongezouten water beetgaar. Laat de pasta uitlekken en meng er een eetlepel olijfolie door. Laat de aubergineplakken uitlekken op keukenpapier. Schep op elk auberginerondje een koffielepel gezeefde tomaten en verspreid het sap over de plak. Schep de hete pasta in het midden van de borden. Verdeel de gorgonzolablokjes over de pasta. Strooi peterselie over de pasta. Leg de aubergineplakken in een bloemvorm rondom de pasta. Garneer het gerecht met de rolletjes ham.

Pittige Pasta Met Aubergine, Gorgonzola En Rauwe Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept