Tomatenstoof Op Basilicum Pasta

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de olijfolie in de pan. Fruit de knoflook, rozemarijn, tijm en laurier aan. Doe het gehakt erbij en bak het even aan. Schenk de tomatenblokjes erbij en voeg de rode peper toe. Laat het geheel vervolgens 20 minuten sudderen. Kook de pasta. Voeg aan de gare pasta een scheutje olijfolie en blaadjes basilicum toe. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de pasta op en doe de tomatenstoof erop.

Tomatenstoof Op Basilicum Pasta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Geroosterde worstjes met sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-tomatenstoof met rozemarijn & chipolataworstjes
18 min Hoofdgerecht
Bekijk recept