Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken. Was en snijd ondertussen de kool in reepjes. Laat de ananasstukjes goed uitlekken. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de koolreepjes en de kerrie ca. 3 minuten. Schep de afgekoelde noedels en de hamblokjes erdoor en roerbak nog 3 minuten. Voeg dan de ananasstukjes en de ketjap toe en schep alles nog een keer goed door elkaar. Schep de currynoedels in diepe borden of kommen. Zet Indiase pappadums of kroepoek en atjar op tafel, om er naar eigen smaak bij te nemen.
Currynoedels Met Ham, Ananas En Spitskool is een recept van Smulweb.nl