Berner Rosti

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rasp de aardappelen grof en meng ze met wat zout. Snipper evt de uien. Verwarm de boter in een pan. Als je uien gebruikt fruit die eerst even aan. Voeg de aardappel toe. Duw met een spatel tot een platte koek, druppel de melk erover, en dek de koek goed af met een zware deksel of een groot bord. Er mag praktisch geen ruimte tussen het deksel en de koek zijn. Zodra de koek begint te pruttelen zet je het vuur heel laag.In ca 30 minuten heeft je Rosti een heerlijke korst gevormd.

Berner Rosti is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met rösti en omeletreepjes
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse filetlapjes met groenterösti
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met rösti
30 min-
Bekijk recept
Roerei Met Rosti En Tomaat
10-20 min -
Bekijk recept

Berner Rosti
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept