Zwitserse Broodschotel

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan en fruit de ui en prei in ca. 4 minuten zachtjes gaar. Roer de helft van de room erdoor en voeg zout, peper en nootmuskaat naar smaak toe. Snijd de tomaten in partjes,halveer de grote sneden brood. Vet een lage ovenschaal in en leg de sneden brook er dakpansgewijs in, met steeds wat van het ui-preimengsel, partjes tomaat, wat geraspte kaas en basilicum ertussen. Verdeel de rest van de basilicum en geraspte kaas erover en sprenkel tot slot de rest van de slagroom erover. Laat de schotel in de oven in ca. 20-30 minuten door-en-door heet worden en goudbruin kleuren.

Zwitserse Broodschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse broodschotel met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodschotel met appel
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Broodschotel andijvie-ham-kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodschotel met broccoli en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept