Champignons Gevuld Met Ham

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de champignons. Snij de stelen van de grote champignons, en snij de kleine champignons in kleine stukjes. Snij de ham in brunoise. Maak de ui schoon, snij hem in snippers en fruit deze in boter lichtbruin. Voeg de ham en de stukjes champignon toe. Hak de dragon en tijm fijn en voeg ook deze toe. Bak tot de champignons lichtbruin zijn. Vul de uitgeholde champignonkoppen met deze farce, strooi er wat paneermeel over en zet er een klontje boter op. Zet 20 minuten in een oven van 200 graden C. Bak wat peterselie in de friteuse en serveer de champignons met wat gefrituurde peterselie.

Champignons Gevuld Met Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept