Zeef de bloem in een kom, snijd de koude boter met twee messen door de bloem in kleine stukjes. Schenk het koude water en de lepel azijn erbij en roer nu alles met een lepel tot een samenhangende massa. Kneed die met de handen vlug even door en laat het deeg 20 minuten op een koele plaats rusten. Verwarm de oven voor. Beboter de taartvorm. rol het deeg uit op een met bloem bestoven tafel en bekleed de taartvorm met de deeglap. Prik met een vork regelmatige op afstanden gaatjes in het deeg. Leg de plakjes salami dakpansgewijs over de bodem, zodat die er geheel mee bedekt is, strijk de inhoud van het blik ratatouille hieroverheen en strooi tot slot de geraspte kaas erover. Bak de taart 20 minuten in een hete, daarna nog 15 minuten in een matige warme oven.Geef de taart heet en verdeel hem in 4 of 8 punten.
Pittige Groententaart is een recept van Smulweb.nl