Brood Met Lente-uitjes En Geitenkaas

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng meel, zout, aardappel, chilipoeder, lente-ui en tijm in een grote kom. Voeg ei, kwark en boter toe en kneed het snel tot een soepel deeg. Verkruimel de geitenkaas grof erboven en kneed het snel door het deeg. Vorm een platte bol van het deeg en leg het op een ingevette bakplaat. Bak het brood in het midden van de oven in 40-45 min. gaar en goudbruin. Bestuif het brood na ca. 35 min. met nog 1/2 el bakmeel. Garneer met een takje tijm.

Brood Met Lente-uitjes En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept