Gebakken Macaroni Met Kaas

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de macaroni in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en giet hem af. Smelt de boter en roer de bloem erdoor. Laat het mengsel 3 min. op een laag vuur pruttelen. Schenk beetje bij beetje de melk erbij en roer het telkens tot een egaal mengsel. Ga door tot alle melk is opgebruikt. Roer de gorgonzola erdoor en voeg zout naar smaak toe. Schep de saus door de macaroni en doe het mengsel over in een ovenvaste schaal. Druk de ham en de tomaten in de macaroni en strooi de geraspte kaas erover. Zet de schaal 20 min. in een voorverwarmde oven (200?C). Lekker met een groene salade.

Gebakken Macaroni Met Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept