Pel en snipper de uien: snijd de bleekselderij en de tomaten in stukjes. Verhit de olie, fruit hierin de stukjes ui en selderij, pers de knoflook boven de pan uit, voeg de peterselie toe en bak alles 5 minuten op laag vuur. Doe ook de tomaten met het sap, de tomatensaus uit het pak, peper, paprikapoeder en zout in de pan en schenk er 5 dl water bij. Laat de saus met een deksel op de pan een uurtje pruttelen. Voeg zo nodig tussentijds een scheutje water toe. Verdeel het gekookte krabvlees in stukjes. (kooktijd van de krab ligt tussen 122 en 18 minuten). Doe de sherry en de krab bij de saus, die nog een paar minuten op laag vuur moet blijven staan. Breng de saus met zout en peper op smaak. Kook intussen de spaghetti gaar. Giet de spaghetti af en hussel de pasta door de saus. Serveer gekookte broccoli of een salade bij het gerecht,