Noedels Met Tilapia, Garnalen, Sugar Snaps En Sesamsaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer een saus van de sesamolie, sojasaus, ketchup, azijn, chili, suiker, sechuan en witte peper. Kook de mie in een pan met ruim water in 12-16 minuten gaar. Snijd de vis in niet te kleine blokjes. Verwijder puntjes en eventuele draden van de sugar snaps. Verhit de olie op hoog vuur en roerbak de sugar snaps enkele minuten. Voeg de vis en sesamsaus toe en op het laatste moment de garnalen. Giet de noedels af en schep ze door de vis, garnalen en saus. Verdeel het gerecht over twee diepe voorverwarmde kommen en bestrooi met sesamzaadjes.

Noedels Met Tilapia, Garnalen, Sugar Snaps En Sesamsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tofu met groenten en sesamsaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Makkelijke Chinese sesamkip met broccoli en rijst
30 min-
Bekijk recept
Broodchips met wortel-komijnsalade
30 min
Bekijk recept
Vis Met Sesamsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept