Verhit een wok en laat er 2 eetlepels olie in rond walsen. Voeg uien, knoflook, champignons en bleekselderij toe. Laat alles, onder voortdurend roeren en omscheppen, 4 minuten bakken. Schep het kippenvlees en de -levertjes er door en laat alles nogmaals, onder voortdurend roeren en omscheppen, 4 minuten bakken. Voeg 6 eetlepels kokend water en de vissaus toe. Temper de warmtebron en leg een deksel op de wok. Laat alles dan nog 8 - 10 minuten zachtjes smoren. Doe hierna alles over in een voorverwarmde schaal waar een deksel op past. Houd alles warm. Maak de wok schoon met een prop keukenpapier. Verhit de wok opnieuw en laat er 2 eetlepels olie in rond walsen. Bak de mie er onder voortdurend omscheppen zo lang in tot ze door en door warm is geworden (ca. 2 minuten). Strooi er tijdens het bakken de bosuitjes over.
Gebakken Mie Met Kip En Bleekselderij is een recept van Smulweb.nl