Pastagratin Met Chipolata

5
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een kookpan 1 eetl. olijfolie en voeg de fijngesnipperde ui en knoflook toe. Laat even stoven. Meng er de venkelblokjes onder en laat 2 min. stoven. Roer om met een houten lepel. Voeg de gepelde tomaten, de wei en 1,5 bouillonblokje toe. Kruid met basilicum, peper en zout. Breng aan de kook, dek af en laat gedurende 30 min. op een zacht vuur sudderen. Verhit in een braadpan een eetl. olijfolie. Bak de worstjes (diepgevroren worstjes hoeft u niet vooraf te ontdooien) langs beide zijden bruin en laat verder gaar worden gedurende 7 a 10 min. (15 min. voor diepvries). Kruid met peper en zout. Snij de gebakken worstjes in schuine schijfjes van 2 cm. Op het moment zelf (20 min. + 15 min. in de oven) Kook de penne rigate gaar in 5 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken. Meng de penne onder de (opgewarmde) tomatensaus en laat goed doorwarmen.

Pastagratin Met Chipolata is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastagratin met spinazie en salami
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastagratin carbonara
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Pastagratin Met Pesto
30-60 min -
Bekijk recept
Pastagratin met groentjes en scampi's
0 min
Bekijk recept