Singaporese Mie

6
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een wok en bedek de binnenkant met de olie. Roerbak de kipreepjes tot ze goudbruin zijn. Voeg de bleekselderij, wortel en de heflt van de lente-ui toe en roerbak ze 2-3 minuten of tot ze zacht zijn. Voeg de kerrie toe en roerbak nog 2 minuten of tot het aroma vrijkomt.Roer de mie erdoor; meng alles goed en laat het heet worden. Roer de resterende oestersaus, sojasaus, lente-ui, sesamolie en de tauge erdoor.

Singaporese Mie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Singaporese longdrink
0 min
Bekijk recept