Snij de paprika , de worteltjes en de champignons in dunne plakjes. Snipper de ui en de knoflookteentjes. Doe een dun bodempje olijfolie in een grote kookpan en fruit hierin de ui en de worteltjes , als de ui glazig is doe er dan de knoflook bij. Doe de gepureerde tomaten erbij en laat dit langzaam koken. Af en toe even roeren. Bak het gehakt zonder boter rul en gaar en doe dit dan bij de saus. Strooi de Italiaanse kruiden, een snufje nootmuskaat,peper en zout in de saus en laat dit een uurtje zachtjes onder af en toe roeren een klein uurtje pruttelen. Voeg als de saus te dik wordt een beetje water toe. De saus is het lekkerste als je het een dag van tevoren maakt. Maak de bechamelsaus volgens de aanwijzing op de verpakking. Neem een ovenschaal en begin met een laagje saus met hier en daar een beetje bechamelsaus,plakjes kaas, plakjes, ham,beetje paprika en plakjes champignons en de lasagne bladen .herhaal dit. Als laatste een laag saus.
LASAGNE Met Gehakt,kaas, Ham Uien En Zo Klaar is een recept van Smulweb.nl