Zalm-spinazie Lasagne

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een steelpan de boter laten smelten en de bloem toevoegen. De bloem moet lichtgeel van kleur zijn, dan de kipbouillon erbij doen en goed omroeren, ik doe dat het liefst met de staafmixer. De saus aan de kook brengen en zo′n kwartiertje zachtjes door laten koken. Dan alvast de slagroom met de dooiers vermengen en aan de saus toevoegen. Dan niet meer laten koken hoor! Met zout en peper op smaak brengen. Dan de zalm in dunne reepjes snijden. De spinaziebladeren wassen en ook in reepjes snijden. De spinazie kort in zout water blancheren en afgieten. De ovenschaal invetten en eerst een laagje van de saus er in doen. Vervolgens om en om lasagneblad, zalm, spinazie. Je moet als laatste een lasagneblad overhouden. De geraspte kaas eroverheen strooien. De schaal in de (niet-voorgewarmde!) oven zetten en 25 minuten op 180 graden bakken.

Zalm-spinazie Lasagne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept