Kook de tagliatelli. Verdeel de broccoli in roosjes. Kook de broccoli beetgaar. In steelpan boter smelten, bloem erdoor roeren en ca. 1 min. bakken. Al roerend scheutje voor scheutje melk toevoegen tot glad gebonden saus ontstaat. Saus ca. 3 min. zacht laten koken. Ham in reepjes snijden. Tagliatelli onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Broccoli laten uitlekken. Kaas door saus roeren en in ca. 1 min. laten smelten. Ham door tagliatelli scheppen. Achtereenvolgens in ovenschaal doen: 1/3 deel tagliatelli, 2 el saus, helft van broccoli, dit herhalen met als laatste rest van tagliatelli. Rest van saus erover verdelen en bestrooien met amandelen. Schotel in midden van oven in ca. 35 min. goudbruin bakken.
Ovenschotel Met Tagliatelle En Broccoli is een recept van Smulweb.nl