Tagliatelle Gratinate (Gegratineerde Tagliatelle)

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gesneden peterselie mengen met paneermeel en fruiten in 2 lepels olie. de paprika roosteren boven de vlam, ontvellen, opensnijden, van zaden ontdoen en in reepjes snijden. In een vuurvaste schaal de knoflook goudgeel fruiten in 5 lepels olie, de paprika erbij doen, zouten en 5-6 minuten sudderen. De tagliatelle in ruim, gezouten, water "bijtklaar" koken, afgieten. Overdoen in de vuurvaste schaal met de paprika, nadat de knoflook eruit gehaald is, en dooreen mengen. De helft van de gruyere over de tagliatelle strooien en goed dooreen mengen, dan de resterende helft over de bovenkant strooien samen met het gefruite paneermeel/peterselie mengsel indien gewenst gemengd met oregano 15 minuten in de oven op 200 graden en opdienen.

Tagliatelle Gratinate (Gegratineerde Tagliatelle) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept