Parmezaanse Kotelet

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-wrijf het vlees met zout en peper in -eerst door de bloem halen, dan door het losgeklopte ei en tot slot door het kaasmengsel -olie verhitten in een pan en het vlees 1 min aan elke kant laten braden -ovenvaste schaal nemen en het vlees erin leggen -bestrijken met de tomatenpuree en op elk stuk een plak kaas leggen -schaal in de voorverwarmde oven plaatsen in het midden baktijd= 18 min op 200?C

Parmezaanse Kotelet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete en pittige kotelet
0 min
Bekijk recept
Kopenhagense kotelet
0 min
Bekijk recept
Kotelet op grootmoederswijze
0 min
Bekijk recept
Kotelet met uisaus
0 min
Bekijk recept

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Sophia Loren's Parmigiana
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept