Pasta Met Kaasroomsaus

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een pastapan ruim water met een flinke schep zout en een scheutje olie laten koken. De meeste pasta heeft zo′n 11 minuten kooktijd, maar kijk op de verpakking en proef vlak voor het gaar zou moeten zijn of het naar je smaak is. In de wokpan een scheutje olijfolie verwarmen en de champignons en de knoflook kort aanbakken en bestrooien met versgemalen zwarte peper en een beetje zout. Als je andere groenten erbij doet, de courgette ALTIJD als laatste mee laten bakken, want die is supersnel gaar. In de maatbeker de melk en het water (eerst het water en dan pas de melk er indoen anders gaat het zo schuimen en dan kun je niet meer goed zien of je er genoeg in hebt) vermengen met de mix. De saus volgens aanwijzingen op het pakje laten koken, terwijl je ondertussen naar smaak de eventuele kruiden als Provencaalse tuinkruiden, basilicum, oregano o.i.d. toevoegt. Het bakje roomkaas door de saus roeren en klaar is kees. Pasta apart serveren met geraspte Parmesaanse kaas, maar persoonlijk vind ik dat niet echt nodig bij deze saus.

Pasta Met Kaasroomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met kool en sukadelapjes
3u50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommerhapjes Met Haring En Kaasroomsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommerhapjes Met Haring En Kaasroomsaus
20-30 min -
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept