Bruschetta Met Tomaat

6
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de sjalot en de knoflook zeer fijn. Meng in een kom de tomaten, sjalot, basilicum, oregano, peper en zout. Laat het mengsel een uurtje rusten in de koelkast. Verwarm de oven tot 190 graden. Snij het stokbrood in schuine sneden. Leg de sneetjes op de bakplaat en rooster ze in vijf minuten goudbruin. Beleg de sneetjes met het tomatenmengsel. Als je het geheel graag warm serveert schuif je alles nog 2 minuten terug in de oven, die je hebt teruggeschakeld naar 120 graden.

Bruschetta Met Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept