Tagliatella In Wijn-Roomsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Braad de stukje kipfilet in de koekepan - Braad de champignons en uien in olijfolie in een andere koekepan - Voeg de creme fraiche toe aan de champs en uien. Roer goed door en laat pruttelen - Kook de pasta - Kook de snijbonen - Voeg de kip bij de champs-uiensaus en voeg er een beetje witte wijn aan toe. Roer het er goed doorheen - Braad de pijnboompitten in een koekepan in een beetje olijfolie totdat ze bruin worden. Oppassen dat ze niet verbranden! - Wanneer de pasta klaar is, kan de saus er meteen overheen. Pijnboompitjes eroverheen, snijboontjes ernaast en klaar.

Tagliatella In Wijn-Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatella Met Beenham, Tomaat En Truffelolie
10-20 min -
Bekijk recept
Tagliatella In Room Met Kip, Champignons En Noten
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatella Met Camembert
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatella
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept