Caponata Siciliana

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie verhitten en ui en aubergine hierin 10 min. bakken. Tomaatblokjes toevoegen en 10 meebakken. Mengsel op smaak brengen met peper, suiker en witte wijnazijn. Ansjovis, olijven, tonijn, kappertjes en peterselie erdoor roeren. Gerecht laten afkoelen en tot serveren in koelkast bewaren. Voor het serveren eerst 30 minuten buiten de koelkast op kamertemperatuur laten komen.

Caponata Siciliana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige mosselen met Siciliaanse saus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassata Siciliana
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Cassata siciliana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rundvlees à la caponata Siciliana
2 uur-
Bekijk recept

Couscouscaponata met aubergine
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met caponata
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caponata met pastasalade
30 min-
Bekijk recept