Zoek
HOENDERLEWER SOSATIES MET BACON EN PYNAPPEL
4
20-30 min -
Smulweb.nl
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
VIR SOSATIES:
500 g hoenderbors in blokkies van 3X3 cm gesny.
bacon
250 g hoenderlewertjies elk in die helfte verdeel
pynappelskywe uit blik
in blokkies verdeel (ananas)
peper
VIR BEDRUIPSEL:
2 e olie
2 e sojasous
1 e gerasperde gemmerwortel
60 ml wit wynasyn
1 e tapatiepasta
1 t bruin suiker Bereidingswijze 1. Wikkel die bacon om die lewer.
2. Ryg die blokkies hoenderbors
lewer en pynappelstukkies om die beurt aan sosatiestokkies.
3. Meng bestandele van bedruipsel deur mekaar.
4. Braai sosaties op kole terwyl jy steeds met '
n kwassie die sosaties verf met bedruipsel. Serveertips As jy van sout hou kan jy aan die einde van die sosaties braai ook nog sout oor hulle
Bereiding
1
Wikkel die bacon om die lewer.
2
Ryg die blokkies hoenderbors, lewer en pynappelstukkies om die beurt aan sosatiestokkies.
3
Meng bestandele van bedruipsel deur mekaar.
4
Braai sosaties op kole terwyl jy steeds met 'n kwassie die sosaties verf met bedruipsel.
HOENDERLEWER SOSATIES MET BACON EN PYNAPPEL is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker