Banaan Op De Barbecue

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de bananen in de schil op de barbecue en laat ze zachtjes garen tot de schil aan alle kanten zwart kleurt.(zonder te verbranden) Bereid tegelijk de saus. Per banaan +/- 100 gram abrikozencompote, een halve dosis van een nomaal glas whisky en een halve dosis Grand Marnier. Mis deze ingedienten grondig.Doe het mengsel in een sauspan en verwarm tot het zachtjes pruttelt. Flamberen is een keuze. Per banaan 1 klontje riet- of kandijsuiker toevoegen en zachtjes iets laten indikken.

Banaan Op De Barbecue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept