Droog Gebakken Varkensvlees

0
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad het varkensvlees boven het vuur, met velletje aan de bovenkant. Nadat het vlees droog geworden is, draai het dan om zodat het velletje beneden is. Het vuur mag niet al te groot zijn. Als het vlees gaar is en het velletje een geelachtige kleur krijgt, giet dan de gemengde ingedienten van sojasaus, peper, citruswater, sjalot en ngo hiang. Het velletje mag niet in aanraking komen met deze ingredienten anders wordt die zacht. Daarna even verder braden, dan ophalen en in stukjes snijden.

Droog Gebakken Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Nems uit de tuin
20 min Voorgerecht
Bekijk recept