Gegrilde Mul Met Kruiden

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijkj elke mul met een beteje olijfolie en steek een paar kruidentakjes ind e holte van elke vis. Leg de vissen in het grillrekje en gril ze 15-20 minuten. keer het rekje eenmaal om. Leg de vissen op een verwarmd, vuurvast bord. Verhit de pastis even in een stee;pannetje, houd het pannetje schuin en steek de drank voorzichtig aan met een lange lucifer. Giet de pastis uit over de mul en serveer het gerecht.

Gegrilde Mul Met Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept