Was de waterkers en verwijder alleen de stugge of vieze stengels. Maak er 4-6 bundeltjes van, 1 per persoon. Leg de stengeltjes naast elkaar en bind ze vast met een touwtje. Breng een grote pan water aan de kook en blancheer de samengebonden bundeltjes waterkers 2-3 minuten. Haal ze uit het water en houd ze onmiddellijk onder koud stromend water. Knijp het overtollige water er grondig uit, zodat de bundeltjes niet uit elkaar vallen als het touwtje verwijderd wordt.Verhit in een zware koekenpan de sesamzaadjes zonder olie. Blijf voortdurend roeren om aanbranden te voorkomen. De zaadjes moeten gaan springen en poffen. Haal de pan van het vuur en wrijf de zaadjes fijn in een vijzel of notenmolen. Roer de zaadjes, de bouillon, honing, azijn, komijn, koriander en zout door elkaar. (Kan ook in de keukenmachine).Schenk de dressing over de waterkersbundeltjes. Serveer de bundeltjes in aparte schaaltjes bij vlees, gevogelte of vis.