Maak het gehakt aan met de kruiden, knoflook, ui, munt, 1/2 tl zout en zwarte peper en het uitgeknepen brood.Vorm met natte handen kleine ballejtes van het gehakt, ca. 4 cm in doorsnee. Rol ze door het eiwit en daarna door de lboem en bak ze in ca. 7 min. gaar in de hete boter en olie.Laat de kokosmelk op een laag vuurtje pruttelen met de rode currypasta. Als de kokosmelk een beetje is ingekookt tot een saus, doe dan de gehaktballetjes hierin. Schud de knolselderij om met het paprikapoeder en frituur de reepjes knapperig in de hete olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Kook de pasta beetgaar in water met zout. Giet de pasta af en schep de balletjes en saus over de pasta. Garneer met de gefrituurde knolselderij.
Kruidennoedels & Lamsgehaktballetjes is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette