Macaroni Met Spek En Kaas.

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de macaroni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Halver de tomaten, rasp de kaas. Snijd het spek in dobbelsteentjes.
  • 2 Bak het spek uit in een pan of wok tot het knapperig en bruin is. Neem het uit de pan en houd apart.
  • 3 Bruin de bloem 1 minuut in het spekvet en roer het steeds goed. Giet de melk erbij en verwarm nog 2-3 minuten mee tot de saus indikt.
  • 4 Roer de kaas en mosterd erdoor. Verwarm 2-3 minuten tot de kaas smelt. Voeg creme fraiche , macaroni en uitgebakken spek toe en roer er voorzichtig de halve tomaten door.
  • 5 Breng het geheel krachtig op smaak met zout en peper en verwarm nog even. Bestrooi met fijngehakte bieslook en serveer de macaroni heet.

Macaroni Met Spek En Kaas. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept