1 Spoel de puddingvorm om met koud water en laat hem tot gebruik ondersteboven staan.
2 Week de gelatine ca. 5 minuten in koud water.
3 Klop de slagroom met de vanillesuiker en de suiker bijna stijf.
4 Doe de advocaat in een ruime schaal.
5 Knijp de gelatine goed uit en leg ze in een schaaltje.
6 Zet het schaaltje in een pan met een laagje kokend water en laat de gelatine smelten.
7 Voeg de gelatine in een straaltje, al roerend, aan de advocaat toe.
8 Spatel de slagroom door de advocaat.
9 Klop het eiwit met een snufje zout snel zo stijf dat torentjes op de garde blijven staan. 1
0 Spatel eerst 1 lepel eiwit door het vlamengsel en daarna in een keer snel de rest, zodat er zo min mogelijk lucht (volume)verloren gaat. 1
1 Vul de puddingvorm direct met het mengsel en laat de bavaroise in 2-3 uur opstijven in de koelkast. 12 Spoel een platte schaal af met een beetje koud water. 1
3Houd de vorm 1 minuut in warm water en stort de bavaroise op de schaal. 1
4 Garneer de bavaroise met toefjes slagroom en verse vruchten.