Compote Van Rode Zomervruchten

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het fruit schoon en doe het in een glazen schaal. Breng de jam met het sinaasappelsap en het citroensap al roerend aan de kook en blijf roeren tot het een gladde saus is. Roer er van het vuur af eventueel de likeur door en laat de saus iets afkoelen. Giet de saus over het fruit in de schaal, schep voorzichtig door en zet de schaal afgedekt minstens 1 uur in de koelkast.Schep de compote voor het serveren nogmaals voorzichtig door en proef of er nog suiker bij moet. Garneer met de groene blaadjes en serveer eventueel met bijna stijfgeslagen slagroom of met bolletjes vanille-ijs.

Compote Van Rode Zomervruchten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vierkante koekjes met zomervruchten
35 min Snack
Bekijk recept
IJspudding met zomervruchten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
IJslolly's met verse zomervruchten
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Confituur Van Rode Zomervruchten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept