Zoek
Chipolatavla
2
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 lange vingers -
2 eetlepels Marasquin
Grand Marnier of een andere likeur -
5 gekonfijte vruchtjes (bigarreaux) of meer -
1/4 liter vanillevla -
1/4 liter slagroom -
? eetl. suiker - Voorbereiding Dit toetje moet je vantevoren maken. Het vertoeft nl. geruime tijd in de koelkast.
Breek eerst de lange vingers in stukjes en besprenkel ze met de likeur. Zet ze dan drie uur afgedekt in de koelkast.
Snijd de gekonfijte vruchtjes in stukjes (je kan ze soms ook gesneden kopen).
Schep de vruchtjes en de suiker door de vanillevla.
Klop de slagroom met een mixer (beetje suiker erbij
dat bindt beter) tot die stijf maar niet
te
stijf is. Schep hem door de vla. Bereidingswijze Meng nu alles door elkaar
verdeel het over twee champagnecoupes o.i.d. en zet de glazen zeker twee
drie uur in de koelkast zodat de smaken goed kunnen mengen.
Je kunt het ev. garneren met wat extra gekonfijte vruch
Bereiding
Meng nu alles door elkaar, verdeel het over twee champagnecoupes o.i.d. en zet de glazen zeker twee, drie uur in de koelkast zodat de smaken goed kunnen mengen. Je kunt het ev. garneren met wat extra gekonfijte vruchtjes.
Chipolatavla is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Chipolatavla 2
Bekijk recept
Chipolatavla
Bekijk recept
Chipolatavla 2
Bekijk recept
Chipolatavla
Bekijk recept