Kaassoep Met Pils

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de uien en de knoflook zo fijn mogelijk. Hak de wortel, de selderij, de aardappel en de paprika?s. Smelt de boter en sudder hierin alle fijngesnipperde benodigdheden tot ze gaar zijn. Ze mogen echter geen bruine kleur krijgen. Reken voor het sudderen ongeveer 10 minuten. Voeg de bouillon toe en laat de soep op een klein pitje gedurende 20 minuten doorkoken. Roer er dan met een houten lepel met kleine hoeveelheden tegelijk de kaas door. Voeg pas op het laatst de pils toe. Proef nu, misschien moet er nog wat zout of peper bij. Alleen lichtjes doorverwarmen en meteen aan tafel opdienen.

Kaassoep Met Pils is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
Ginger-shandy-biercocktail
15 min
Bekijk recept
Snoek met bier en kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Muilezel
Bekijk recept

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep met sherry en koriander
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitserse kaassoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep uit Alkmaar
15 min-
Bekijk recept