Het Pint

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het bier in een ruime pan, voeg de nootmuskaat toe en verhit het, tot net onder het kookpunt. Doe er suiker naar smaak bij. Klop in een grote kom de drie eieren, en doe daar heel geleidelijk het hete bier bij. Als je het te snel doet schift het. Voeg de whisky toe, en doe dan alles weer terug in de pan. Breng het, voortdurend roerend, opnieuw tot net onder het kookpunt. Giet het een paar maal over en weer in weer in verwarmde kannen, totdat de drank helder en schuimig is.

Het Pint is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Guinness Christmas Pudding
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Steak And Ale Pie
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranachan
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Bob's Baby Guinness
0 min
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootchoco van het huis
10 min
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept