Rumsaus

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de rozijnen en laat ze uitlekken.Was de citroen zorgvuldig en schil er het geel van de schil af.Verhit de rum met het water en de citroenschil.Laat hierin,van het vuur af en afgedekt,de rozijnen weken tot het vocht is afgekoeld.Verwijder de citroenschil.Zeef de rozijnen en vang het vocht op.Klop de eidooiers met de suiker tot een dikke witte creme.Giet er al kloppend gelijdelijk het weekvocht en het citroensap bij.Verwarm au-bain-marie,steeds flink kloppend,tot een egbonden schuimige saus ontstaat.Roer er de uitgelekte rozijnen door.

Rumsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ananas met gember-rumsiroop en ijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelsalade Met Rumsaus
0-10 min -
Bekijk recept
Amandelpuddinkjes Met Rumsaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mangoijs Met Ananas-Rumsaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Ananas met gember-rumsiroop en ijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelsalade Met Rumsaus
0-10 min -
Bekijk recept
Amandelpuddinkjes Met Rumsaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mangoijs Met Ananas-Rumsaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept