Aardbeien Margarita Slush

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet een pan, met dikke bodem, op met de suiker en het water. Roer totdat de suiker is opgelost. Zet apart en laat afkoelen. Stop de aardbeien in de keukenmachine en pureer ze, voeg het limoensap toe, en pureer tot het een gladde massa is. Zeef het aarbeien/limoenmengsel boven de afgekoelde siroop en voeg de alcohol toe. Giet over in een ruime, platte schaal (mengsel moet niet meer dan ongeveer 10 cm dik zijn, anders duurt het invriezen veel langer). En stop minstens 3 uur in de vriezer. Het ijs wordt niet echt helemaal hard, maar met een ijslepel kun je mooie halve bolletjes schrapen.

Aardbeien Margarita Slush is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Pineapple slush
15 min
Bekijk recept
Slush puppy
20 min-
Bekijk recept
Markoeza - Drink
0 min
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept